Israel4u.se

- Vi är experter på Israel!

 

 

 

 

 

 

 

Månadens rese erbjudande

hittar Ni här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Information om Hotell          Information om hyrbilar          

 

Information om utflykter          Frågor och svar inför resan

 

Våra resor- Det finns ett stort utbud av hotell, utflykter och hyrbilar, det finns något för alla plånböcker.

 

Välkomna till Israel4u.se som äntligen kan erbjuda er bra priser och bra service när ni bokar boende, utflykter och hyrbil i Israel. Vi samarbetar med Diesenhaus Unitours som har många års erfarenhet, Diesenhaus Unitours är en av de största researrangörerna i Israel.

Våra dykresor är inte i samarbete med Diesenhaus Unitours, Våra lägenheter hyrs inte ut i samarbete med Diesenhaus Unitours.

 

Nu kan ni även boka billiga flygbiljetter till Tel Aviv. Flyg med Cimber Sterling (via Köpenhamn) till Tel Aviv, smidigt och bekvämt, året runt. Andra flygbolag som flyger till Israel är: AeoroSvit, Air Berlin, Air France, Alitalia, Arkia, Austrian, Brussels Airlines, Czech Airlines, KLM, Lufthansa, Malev, LOT och Norwegian - Billiga flygbiljetter till Israel (direktflyg).

 

Vi ger er möjligheten att välja vilken dag eller vilken tid på dygnet ni vill resa. Följ med på någon av alla de utflykter vi erbjuder, det finns något för alla. Vill ni åka på utflykt 1, 3, 7 eller 14 dagar? Vill ni besöka Döda havet, vandra i jesus fotspår, njuta av fina stränder, dyka? valet är ert, vi har utflykter för alla.

 

Är du ung och vill resa med andra i samma ålder? inga problem, kontakta oss och vi bokar in er med andra i samma åldersgrupp. Jag har arbetat som reseledare i ett flertal länder och vet av egen erfarenhet att det kan vara roligare att resa med personer i samma ålder. Vet också att det kan vara trevligt att resa i en grupp med blandad ålder. Det viktiga är att man själv får välja hur man vill resa.

Läs mer om de hotell, utflykter och hyrbilar vi har att erbjuda er, det finns ett stort utbud av hotell, utflykter och hyrbilar, det finns något för alla plånböcker.